Tuesday, January 22, 2019

За оние најхрабрите, нов тренд во домот!

Ако сакате да го разиргате просторот и класичните бели или сребрени фрижидери ви делуваат здодевно, имаме убави вести за вас. Во мода се ретро...

Дали го доживувате вашиот дом како своја оаза на мирот?

Бидејќи просторот за живеење директно влијае на вашата енергија, понекогаш е потребно и добро да се реконструира, освежи и ослободни просторот во кој живеете...

Создадете магична атмосфера за празниците!

Со малку труд и декорација можете да создадете совршена, магична атмосфера на вашиот балкон или во вашиот двор. Најважно од се е да набавите сијалички...

Плетениот изглед нека биде насекаде во вашиот дом оваа сезона!

Температурите се ниски, време е да започнете со размислување за зимски декорации во домот. Размислете убаво и на време започнете да го припремате зимското...

Затоплете го домот со топлина со душа…

Доколку имате камин во домот вие сигурно знаете колку е поубава топлината дојдена преку каминот. Како да има душа. Убавина и уникатност нуди секој...

Колкаво растојание треба да има од телевизорот до вас и каде...

Позицијата на телевизорот мора да биде во директна врска со местото на гарнитурата за седење. Исто така, не треба да биде поставен од спротивна...

Црно бела комбинација во домот – да или не?

Дневната соба, собата за одмор, главната просторија, просторијата за седење, без разлика како ќе ја наречеме, е срцето на нашиот дом, најважното место каде...

Како да се создаде модерен ентериер и во исто време да...

Некои од примерите за декорации на дневната соба кои ќе ги видите во продолжение даваат одговор на ова прашање. Популарните стилови секогаш може да се...

Темно зелена боја за шик и смирувачка атмосфера во домот

Една од најпопуларните бои на сезонава - зелена, но во потемни варијации, би можела да биде најдобрата промена што ја барате за вашиот дом. Темно...

Во секој дом е потребна практичност и прегледност!

Домот е единственото место во кое може и треба да уживате во секој момент. Направете си го секое делче и ќоше од домот практично...

INSTAGRAM