Thursday, January 23, 2020

Инспирација за весел дом

Со насмевка излегувајте и влегувајте во домот. Со помош на весели бои ќе измамите насмевка на домашните и на гостите. Направете си свое уникатно...

Како до вистинска релаксација?

Направете си свое катче во куќата, нека таа биде вистински дом. Чувствувајте се удобно и пријатно преку целото слободно време. Направете си отворено атејле...

Создадете само ваша оаза на мирот

Со оглед на брзото животно темпо и нарушениот мир, сè повеќе треба да се трудиме да најдеме време само за себе. Време во кое ќе...

Внесете бои за разигран дом

Последниве неколку години актуелни се венецијанките, ролетните и зебра завесите, но тоа не значи дека треба да заборавиме на старите добри завеси бидејќи тие...

Внесете зеленило во домот!

Собните растенија би требало да ги има во секој дом. Разни научни истражувања покажале дека луѓето кои живеат во простор во кој има зеленило...

Како до елегантен и уникатен дом?

При уредувањето на домот, освен квалитетниот и удобен мебел, важен е и изборот на бои кои ќе доминираат во вашиот животен простор. Доколку сакате вашиот...

Како малиот простор да изгледа поголем?

Сите посакуваме нашите домови да изгледаат големо и убаво. Тоа најдобро го знаат оние кои живеат во станови со мала квадратура. Во продолжение ви нудиме...

INSTAGRAM