Wednesday, July 17, 2019

Убави вести

“Economic Empowering to the Women”

Еmpowering the woman to economic freedom. „Една може“ во „Капитол мол“ организира панел дискусија за мобилизација за социјално претприемништво. Оваа година ќе се одржува и...

Безболна метода за добивање волумен без употреба на игла!

Најново – Hyaluron Pen– хијалуронски филер без игла во Афродита-С Центар за убавина. Безболна метода за добивање волумен без употреба на игла.Метода со помош на апарат...

Сапун од козјо млеко и овесни снегулки – oдличен сојузник против...

Сапун од козјо млеко и овесни снегулки - ONE MADE, One can social business Состав: Olea europaea, Elaeis guineensis, Goat milk, Oat flakes. Употреба: Одличен сојузник против...

СОВРШЕНО ВРЕМЕ ЗА РЕМОДЕЛИРАЊЕ НА ВАШЕТО ТЕЛО!

Комбинации на врни апарати и дренажни третмани за целосно отстранување на вишокот килограми, масните наслаги и целулитот. www.afrodita-s.com.mkрасполагаат со најсовремени неинвазивни апарати што ефикасно ги...

Проектот „ЖЕНА БОРЕЦ!“ има за цел да ја презентира пластично борбата...

Проектот „ЖЕНА БОРЕЦ!“ во својот првичен апликационен концепт, во областа „Визуелни уметности и уметност на новите медиуми“, беше планирано да ги содржи фотодокументирани клучните...

Размена на прочитани книги во Штип!

Во недела, на 24 фебруари, Штип уште еднаш ке биде домакин на настан за размена на прочитани книги. Место -  "Оnly fools and horses bar...

Сакате да се збогувате со вишокот килограми веднаш?

Обликувајте го телото! Одлучете се за ИНСТАНТ ПАКЕТ за слабеење во центарот за убавина Афродита- С. Само замислете, професионалниот тим на Афродита С ќе се...

Подгответе го телото за лето 2019!

Релаксирајте се, ослободете се од најтврдокорниот досаден целулит, направете ANTI AGE третман и лифтинг на вашето лице!  Побрзајте и закажете го Вашиот термин ☎️тел. 075 222...

Патувачката изложба на уметницата Дороти Пачкова на 07.02.2019 во МКЦ Битола!

Патувачката изложба под наслов „Уште што друго сум освен што сум канцер на општеството“ "TRANSCENDENT FEMINISM", на уметницата Дороти Пачкова, имаат можност да ја погледнат и битолчани,...

Закажана уште една размена на прочитани книги!

На 17 фебруари 2019 година, во кафе барот Piazza Liberta, спроти гимназијата "Јосип Броз Тито", со почеток од 18 часот, па се до 20...

INSTAGRAM