Thursday, June 4, 2020

Убави вести

СОВРШЕНО ВРЕМЕ ЗА РЕМОДЕЛИРАЊЕ НА ВАШЕТО ТЕЛО!

Комбинации на врни апарати и дренажни третмани за целосно отстранување на вишокот килограми, масните наслаги и целулитот. www.afrodita-s.com.mkрасполагаат со најсовремени неинвазивни апарати што ефикасно ги...

Проектот „ЖЕНА БОРЕЦ!“ има за цел да ја презентира пластично борбата...

Проектот „ЖЕНА БОРЕЦ!“ во својот првичен апликационен концепт, во областа „Визуелни уметности и уметност на новите медиуми“, беше планирано да ги содржи фотодокументирани клучните...

Размена на прочитани книги во Штип!

Во недела, на 24 фебруари, Штип уште еднаш ке биде домакин на настан за размена на прочитани книги. Место -  "Оnly fools and horses bar...

Сакате да се збогувате со вишокот килограми веднаш?

Обликувајте го телото! Одлучете се за ИНСТАНТ ПАКЕТ за слабеење во центарот за убавина Афродита- С. Само замислете, професионалниот тим на Афродита С ќе се...

Подгответе го телото за лето 2019!

Релаксирајте се, ослободете се од најтврдокорниот досаден целулит, направете ANTI AGE третман и лифтинг на вашето лице!  Побрзајте и закажете го Вашиот термин ☎️тел. 075 222...

Патувачката изложба на уметницата Дороти Пачкова на 07.02.2019 во МКЦ Битола!

Патувачката изложба под наслов „Уште што друго сум освен што сум канцер на општеството“ "TRANSCENDENT FEMINISM", на уметницата Дороти Пачкова, имаат можност да ја погледнат и битолчани,...

Закажана уште една размена на прочитани книги!

На 17 фебруари 2019 година, во кафе барот Piazza Liberta, спроти гимназијата "Јосип Броз Тито", со почеток од 18 часот, па се до 20...

На 25.01.2019 година од 17:30 часот во Музеј на Тетово –...

Патувачката изложба под наслов „Уште што друго сум освен што сум канцер на општеството“ "TRANSCENDENT FEMINISM", на уметницата Дороти Пачкова, имаат можност да ја погледнат и тетовчани,...

Поддршка при имплементација на социјални политики, мерки и буџет за еднородителски...

На 25.12.2018 со почеток во 11 часот во Собранието на Р. Македонија, се одржа СЕДНИЦА БР.8 НА КОМИСИЈА ЗА ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ НА ЖЕНИТЕ И...

Дали сте подготвени за една мала ,,Драма”?

Драги наши! Дали сте подготвени за една мала ,,Драма”? Доколку сте, слушнете и погледнете ја најновата и третa по ред, авторска песна со видео...