Sunday, November 18, 2018

Убави совети

Овој знак со своето внимание го загушува партнерот…

Овој хороскопски знак често го плаши својот партнер, оти тој се обидува да го контролира дури и она кое не може да се контролира. Луѓето...

Видео: Како се прави оризово чоколадо?

https://www.youtube.com/watch?v=80ZWVrGEuYY

Македонски Народен Театар наградува

Во соработка со Македонски Народен Театар на (15.11.2018) од 20часот ве носиме на театарската претстава Говорна мана - Горан Марковиќ. Режисер:Драгана Милошевски - Попова ...

Зимски тренди парчиња кои ќе ви помогнат да заблескате!

Иако капутите и јакните се главната работа во текот на студените денови, тоа не значи дека не можете да направите другата зимска облека и...

Топ десет храна за студени денови!

https://www.youtube.com/watch?v=9RqnoBBvblw

Јадете лук и мед на празен стомак 7 дена, ќе се...

https://www.youtube.com/watch?v=dEwVYTUNJm4

Консумирајте сода, еве и зошто!

https://www.youtube.com/watch?v=hA6zLNigmDM

INSTAGRAM