Wednesday, March 20, 2019

Убави луѓе

Рецепт за убав ден на Даниела Ѓуровска

Денеска со вас својот рецепт за убав ден го споделува младата и талентирана дизајнерка Даниела Ѓуровска.  Прво нешто пред да официјално ми почне денот е оној...

Рецепт за убав ден на Александра Јовановска

Со позитивната Александра се дружите редовно пред малите екрани, а денес со вас таа го споделува нејзиниот рецепт за убав ден.  За убав и успешен...

Рецепт за убав ден на Ангела Ѓоргиева

Денешниот рецепт со вас го споделува модната блогерка и моделот Ангела Ѓоргиева. Таа е млада и успешна, позитивна и уникатна.  Утрото ми започнува со гушкање...

Рецепт за убав ден на Димитар Атанасовски

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Димитар Атанасовски. Тој зрачи со позитивна енергија, веќе знаете, но и неговиот рецепт за...

Рецепт за убав ден на Софиа Јанева

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува урбаната модна блогрека која мотивира и инспирира со прекрасни фотки на Инстаграм. Мојот рецепт за убав...

Рецепт за убав ден на Давор Панчевски

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Давор,  Dave's Kitchen - неговата книга Гответе насмеани е веќе во продажба. Тој има...

Рецепт за убав ден на Бети Стојанова

Денеска во рубриката "Рецепт за убав ден" се дружиме со Бети, нејзините фотографии навистина оставаат без здив. Бети е девојка која треба да ја...

Рецепт за убав ден на Мартина Митревска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува Мартина, девојката со прекрасен глас. Мојот рецепт за убав ден е пеење, постојана насмевка, позитивна енергија,...

Рецепт за убав ден на Ксенија Николова

Денес во рубриката „Рецепт за убав ден“ се дружиме со девојката чии зборови се споделуваат и прераскажуваат, разнежнуваат и погодуваат право во срце, единствената Ксенија...

Рецепт за убав ден на Марија Лозаноска

Денешниот рецепт за убав ден со вас го споделува писателката Марија Лозаноска.  Би сакала да речам дека сум утрински човек, но не сум. Иако, не...

INSTAGRAM