Friday, September 20, 2019

Убави дестинации

Волшебна дестинација која ќе ви го понуди најдобриот одмор во вашиот...

Искористете го максимално летото и дозволете си едно уникатно патување кое засекогаш ќе остане во вашите сеќавања. Големиот Гете еднаш запишал дека Италија не би...

Таинствен свет со чудесни пештери, високи карпи и ендемски видови на...

На околу 17км од Скопје, по долината на реката Треска, се крие таинствен свет со чудесни пештери, високи карпи, ендемски видови на пеперутки, лековити...

За љубителите на злато ова е идеална дестијација!

Дубаи е еден од седумте емирати кои се наоѓаат на брегот на Персискиот Залив. Сместен е на делот каде се соединуваат Европа, африка и...

Совршени дестинации за меден месец

Свадбата заврши и сега е време да размислите каде би оделе на меден месец. Ваквото патување е еднаш во животот, затоа одберете дестинација на...

Уникатни плажи кои го одземаат здивот!

Пролетта секогаш нè асоцира на прекрасни плажи, сончање, коктели и латино ритам. Денеска, ве водиме на виртуелна прошетка низ најубавите плажи на светов кои...

Остров на кој се галат минатото и сегашноста

Денеска ве носиме на еден волшебен медитерански остров кој се карактеризира со планински релјеф, ниски брегови, богат со флора и фауна и изразена медитеранска...

Токму ова езеро нека биде ваша следна дестинација!

Оваа дестинација со сигурност ви нуди нешто ново и несекојдневно, рај за очи и ладовинка под дебели сенки. Тиквешкото езеро се наоѓа на Црна Река,...

Уметност сместена среде природна убавина

Нека ваквите места бидат ваша честа дестинација за релаксација. Посетувајте ги секогаш кога сте во можност за да го одморите умот од секојдневниот стрес. На...

Дестинација од филм која е идеална за летен одмор

Доколку го планирате вашиот летен одмор кон крајот на летотo, а се уште ја немате пронајдено вашата вистинска дестинација, ние имаме еден одличен предлог...

Идеални велигденски патувања!

Ниските температури набрзо ке поминат, а потоа одеднаш ќе дојде убаво време и можност за патување. Велигденските патувања се идеални бидејќи цените не се...

INSTAGRAM