Tuesday, January 22, 2019

Убави муабети

Насмевката нека е ваша најдобра пријателка!

Штом станете наутро прво поздравете го сонцето. Застанете пред огледало, насмевнете се. Со вашите дланки помилувајте се по косата, потоа провлечете со прстите низ...

Јас преферирам да се шминкам со искреност наместо со скапи козметички...

Не ме осудувајте веднаш. Не дека не користам козметички препарати, пудри, руменила, маскари и фиксатори. Па јас сум обична жена, и како и секоја...

И големите љубови секогаш завршувале со големи очекувања или со голема...

Мене ми е ноќта како постела, ме покрива со тишина додека тонам во оној мој посебен, чуден свет... И како да имам бродолом во ребрава....

Понеделник и не е така лош ден!

Влегувам во канцеларија и сите намуртени. Тажни што баш денеска било понеделник! Почетокот на неделата знае да биде стресен, особено по враќањето на работа после...

Со змија како тебе не се игра, сега ми е јасно!

Ало, луда ли си? Шо проблем имаш? Уште го шеташ поред себе шмоклено? Стварно мислев дека ти е само хир и дека брзо ќе...

Додека ти не се промениш, не барај да се промени таа!

Добро утро мила, се наспа ли денеска? Добро утро мила, подобро си денеска? Добро утро мила, денеска те сакам повеќе од претходниот ден. Го започнуваш денот вака...

Имате навика да прашувате парови: “Кога планирате деца?” По овој текст,...

"Монентално уживаме во фактот дека сме само ние двајца заедно. Ние сакаме да патуваме и да шетаме слободно. Во моментов се фокусираме на кариера..." Ова...

Ќе дознаеш дека полека сè си доаѓа на свое место…

Ќе дознаеш дека полека се си доаѓа на свое место кога ќе престанеш да се занимаваш со неважни нешта и луѓе, сфаќајќи дека не...

Тој ќе биде најдобриот татко на сите времиња!

Кога мислам на тебе, мислам на среќа. При секоја помисла спокој и пеперутки убави јас чувствувам. Мислам на убавите моменти кои ги доживеавме. Таа...

Постои место на кое бегаш кога сите прашуваат- Како си?

Постои место на кое бегаш кога сите прашуваат- Како си? И има име тоа место, едноставно е, се вика- Онака... Кога веќе си таму, далеку од...

INSTAGRAM