Thursday, January 23, 2020
Home Убави книги и филмови

Убави книги и филмови

Предлог три фантастично добри книги!

За денес ви спремивме три супер интересни книги кои ќе ве остават без здив... Уживајте! Крововите на Техеран (Махбод Сераџи) Ова е една незаборавна приказна за...

Се мислите која книга да ја прочитате?

Богат е оној кој патува во бескрајните предели на пишаниот збор и открива многу приказни, запознава илјадници ликови и судбини.

Книги кои ќе го задржат вашето внимание се до последната страница!

Секогаш е право време за да се прочита добра книга. Читајте сега, утре и секогаш! Немата пациентка (Алекс...

Уникатни и моќни приказни за љубителите на книги

За оние кои се љубители на читањето, составивме листа од три книги на кои вреди да им дадете шанса затоа што ќе ве воодушеват! Господарот...

Филм за убав ден

Филмот кој е наш предлог за денес е инспириран од вистински настани. Еден вдовец се наоѓа во безизлезна ситуација: го губи старателството врз својата ќерка...

Книги кои создаваат уникатно читачко искуство!

Книги кои изобилуваат со возбудлива фантазија, книги кои вредат да бидат прочитани.  Повеќе за тајната (Д-р Лиза Лав) Повеќе за тајната ја открива вистинската природа на...

Филм за убав ден

За денеска одбравме еден невообичаен филм, драма со крими и комични елементи која ќе ви покаже колку е важно паметно да ја искористите секоја...

Која книга да ја прочитате следна?

Кога не знаете што да си купите, купете си книга! Предлог три книги кои ќе го задржат вашето внимание се до самиот крај. Мојот век...

Книги кои ќе го задржат вашето внимание

Со оглед на високоите температури кои ги имаме надвор, сите од нас се криеме по дома и во близина на клима - уредот. Затоа, искористете...

Книги кои ќе ви откријат нечии судбини и волшебни дестинации

Читањето книги е една убава навика која треба да ја практикувате секојдневно, бидејќи ви го збогатува речникот, ве носи на нови места, ве запознава...

INSTAGRAM