Некои средби го менуваат животот засекогаш!

Средбата меѓу жената и мажот кои си се судени го менува нивниот живот засекогаш… Природата функционира така што понекогаш се наоѓаат две совршени половини кои заедно стануваат непобедливи, најубава можна целина. Можеби тоа се случува ретко, но сите сме сведоци дека навистина се случува.

Кога мажот ќе се запознае и спои со жена која е негова идеална половина, која го исполува, пред која може отворено се што мисли и чувствува, одлучува никогаш да не ја напушти. Решава да ја зачува по секоја цена, да ја сака, негува и цени бескрајно многу, секогаш, и тогаш кога знае дека целосно ја има тој ќе продолжи да се бори за неа. А, се тоа го прави затоа што за неа може да ги каже следниве десет работи:

Она ме подржува

Она е добронамерна и вимателна

Она е прекрасна

Она ме сака со цела душа

Она е полна живот

Спремна е на компромиси и ме разбира

Каде и да сум, со неа се чувствувам како дома

Она ми кажува кога грешам

Она има јак карактер и не се откажува лесно

Она ми е све на светот

Мажи, бидете паметни и чувајте ја вашата совршена половина, грижете се за неа и не заборавајте, вистинска љубов не се среќава секој ден!