Грешки поради кои ја губите вербата во љубовта!

Дури и најинтелигентните, најрационалните жени барем еднаш се однесувале непромислено и им се има случено да гаат нереалните чувства или ставови во љубовна врска. Сигурни сме дека некои од вас се смеат на себе си кога се присетуваат на тие ситуации, а некои се обидуваат да се ослободат од нив. Во продолжение некои работи кои ги правиме додека сме во врска, несвесно или свесно во дадени моменти, а токму тие работи се причина за нашето незадоволство и разочараност.

Често пати го забораваме првиот впечаток!

Забораваме на себе си и на фактот дека ние сме си најважни на светот!

Свесни сме дека не е тоа не е она што го заслужуваме, а се уште сме во “тоа”…

Брзаме и правиме банални грешки кои потоа нам ни се удираат од нос.

Суштинските прашања ги буткаме под килим, чекајќи прав момент.

Се тешиме со мислата дека сите мажи се исти и дека сите парови живеат несреќно…

Се заљубуваме во фантазијата која си ја гаиме сами наместо во реалноста, и потоа сме разочарани и потиштени.