Три фризури за кога немате време да ја измиете косата а мора да заблескате

Можете да ги направите овие фризури со леснотија и успешно да сокриете дека косата не ви е навистина екстра-чиста!

Патец на страна е едноставна фризура за која ви треба само малку вештина, добар чешел и малку масна коса. 

Брош во собрана коса. Ултра впечатлив детаљ кои ќе го привлече целото внимание на себе. 

Затегната плетенка. Одличен избор за долга или средно долга коса.