Велигденската трпеза нека биде волшебна!

Во продолжение ви нудиме интересни идеи кои се надеваме дека ќе ве инспирираат и на време ќе си набавите велигденски украси кои ќе ги поставите на вашата трпеза за празникот. Играјте со боите, набавете велигденски салфетки, свеќи, свежо цвеќе и уркаси во форма на зајчиња или пилиња. Направете магична атмосфера и уживајте со најблиските!

loading...