Тест: Каква боја на кармин носите?

Карминот за усни кој најмногу ви се допаѓа може да каже многу за вас. Погледнете ја сликата и одберете ја бојата на кармин која најчесто ја ставате и најмногу ви се допаѓа. Секоја боја има значење и ќе открие нешто посебно за вас! 

Боја број 1: Живеете живот со леснотија. За вас секоја задача е тест со кој си се докажувате сами на себе. Тешките задачи ги сработувате низ забава и им пристапувате интелегентно и со добра волја. За вас тоа е еднинствениот начин да живеете без анксиозност и притисок.

Боја број 2: Ако ја преферирате оваа боја тоа значи дека сте личност која секогаш постапува со бистра мисла. Јасно го гледате својот цел и никогаш не го испуштате од вид. Благодарение на вашата посветеност ќе постигнете се што сакате. Никогаш не делувате без размислување. Продолжете да си земате време за размислување пред да направите чекор. Чекорите по вистинскиот пат до остварување на секој ваш сон.

Боја број 3: Вие многу размислувате, понекогаш тоа размислување ве спречува да ја видите лесната и пријатната страна на животот. Сепак, на крајот ќе пронајдете стабилност помеѓу мудроста и емоциите. Поседувате се што е потребно да ја видите границата помеѓу рационалноста и емоционалноста, а тоа ќе ви помогне да ги пребродите издигнувањата и падовите во животот.

Боја број 4: Поседувате многу скриени таленти. Имате способност да се сконцентрирате и целосно посветите а тоа може да ви донесе само позитивни резултати во животот. Искористете ги своите своите способности во тешки моменти, така ќе останете смирени и со бистра глава. Секогаш ги држите работите под ваша контрола и ги решавата ситниците кои за вас се многу важни.

Боја број 5: Вие секогаш и за се вложувате голема енергија. Тактични сте, суптилни, сочувствителни и точно знаете што сакате од животот. Сепак, потребно е да вложите ужте напор за да ја постигнете животната цел. Не си поставувајте невозможни работи, не фантазирајте, реалноста е секогаш потребна.

Боја број 6: Одлучни сте, покажувате голема ментална сила и имате оган во вас кој ви помага да се борите во животот. Сте се соочиле со некои лоши работи во вашиот живот, но сега се тоа е позади вас. Поседувате се што е потребно да се издигнете нас се!

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...