Дизајнирани се најфункционалните детски креветчиња!

Најново решение за детските соби се кревети кои нудат не само место за спиење, туку и место за играње и за играчки, а сè е спакувано во едно парче мебел.

Вашето дете во овој кревет може да си игра цел ден и може да спие удобно цела ноќ, бидејќи ова парче мебел обезбедува удобност и безбедност. Креветите се дизајнирани со внимателно избрани материјали и совршена завршна обработка, а се прилагодени за да одговараат на секоја соба, мала или голема.