Балконот нека ви стане омилено место во станот!

Со доаѓањето на пролетта, почнавме да трошиме повеќе време на отворено. Нема подобра релаксација отколку пиење кафе на прекрасно опремен балкон или двор.

Ако живеете во стан, тогаш сигурно немате огромен балкон, но тоа не треба да ве спречи да го уживате максимално и да го организирате по ваши потреби и вкус.

Let's just sit here at 2 am and talk about life 💬

A post shared by Evelina Dahlbo (@levidah) on