Пет особини со кои можете да го освоите секој маж!

Бикини сезона наскоро ќе започне, што значи дека девојките баш сега веруваат дека без совршено тело на плажа тие едноставно нема да се толку атрактивни. Поради оваа причина, ние ги спремивме нештата кои мажите ги бараат во една жена, и немаат никаква врска со изгледот.

Самодоверба  Не како изгледате, туку како се носите со она што го поседувате.

Добра душа – Добрата мисла и душа се секогаш привлечни.

Внимние – Истражувањата покажуваат дека се повеќе и повеќе размислуваме за себе, а вниманието кон другите станува ретка појава.

Чувство за хумор – Особено ако можете да се смеете на своја сметка.

Добра комуникација – Се повеќе и повеќе мажи (и жени) се жалат дека им недостига добра комуникација. Ако едно момче ужива во разговор со вас, тоа ќе влијае позитивно врз него.