На мажите со овој хороскопски знак им е потребна жена која умее да биде лидер!

Мажите со овој хороскопски знак немаат многу смисла за фамилијарен живот, иако го обожаваат.

Мажот Рак е романтичен и нежен, но избегнува одговорност.

Карактерно е слаб и непостојан.

Кога ќе одлучи да се ожени, тој одбира одлучна и енергична жена, жена која може да биде лидер.

Тој очекува од жената дека таа треба да го заштити од контактот со живата реалност, бидејќи реалноста му пречи и го прави нервозен.

loading...