Мелем против цисти и воспаленија на јајници кој воедно смирува и грчеви!

„Една прави“ е иновативна, социјална компанија за производство и продажба на органска, јадлива и сирова, висококвалитетна, ексклузивна козметика.

ONE MADE, One can social business се грижи за женското здравје!

НЕЖЕН ВАГИНАЛЕН ИЗМИВАЧ:
ПХ неутрален, сапун за смирувачко измивање:
СМИРУВА
НАВЛАЖНУВА
ПОТТИКНУВА РАЗВОЈ НА ПРЕБИОТИЦИ И ПРОБИОТИЦИ

ВАГИНАЛЕН МЕЛЕМ:
Eдинствен органски мелем од македонско потеклo, превенира и лекува вагинални инфекции и воспаленија:
ПРОТИВ ГЛИВИЧНИ ЗАБОЛУВАЊА
ПРОТИВ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ, ВКЛУЧИТЕЛНО И ПРОТИВ ХЕРПЕСИ, ХПВ И ХИВ
ПРОТИВ ЦИСТИ
ПРОТИВ ВОСПАЛЕНИЈА НА ЈАЈНИЦИ
УРАМНОТЕЖУВА МЕСЕЧЕН ЦИКЛУС
УБЛАЖУВА ПМС СИНДОРМИ
СМИРУВА ГРЧЕВИ
ЛЕКУВА ВОСПАЛЕНИЈА НА БЕШИКА
АНТИКАНЦЕРОГЕНО ДЕЈСТВУВА

МАСЕН СКРАБ-МАСКА ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО: хималјаска сол, слатки бадеми и куркума за неповторлива купка која ја храни кожата и ве ослободува од потребата да користите млеко, уље или путери за после капење.
СТИМУЛИРА ЦИРКУЛАЦИЈА
АНТИЕЈЏИНГ ДЕЈСТВУВА
ПРОЧИСТУВА ЕПИТЕЛНО И ЕНЕРГЕТСКИ
ОДСТРАНУВА МРТВИ КЛЕТКИ
ПРОДИРА ДЛАБОКО СО МИНЕРАЛИ И ВИТАМИНИ
СМИРУВАЧКИ И ПРОТИВВОСАЛИТЕЛНО ДЕЈСТВУВА
ДЕТОКСИФИЦИРА
УБЛАЖУВА МУСКЛУНИ ВОСПАЛЕНИЈА И БОЛКИ
ЈА СТИМУЛИРА СУВАТА КОЖА
СМИРУВАЧКИ ДЕЛУВА
РЕХИДРИРА
ГО ИЗЕДНАЧУВА ТЕНОТ
СМИРУВА ИРИТАЦИИ И ЈАДЕЖ
СО НАД 84 МИНЕРАЛИ СО ИСТА СТРУКТУРА НА НАШАТА КОЖА, ДЕЈСТВУВА ХОМЕОПАТСКИ