Како да се намали телесната маст на рацете за 7 дена

Многумина од нас се мачат со вишокот килограми. Знаеме дека не е лесно да се намали телесната маса, но доколку имате и телесна маса на рацете имаме одвоено за вас видео кое ќе ви биде навистина од помош.

Погледнете го видеото и практикувајте ги советите.

loading...