Како се прави домашен сапун?

Image may contain: food and text

ONE MADE, One can social business создаваат производи кои се челосно еколошки, на база на пчелини деривати, природни масла и широк спектар на благодејанија. Што поскоро посететете ја нивната продавница на ул. Народен Фронт бр.5 и почестете си ја вашата кожа со природни и квалитетни производи. 

Козметика создадена со љубов,
„ЕДНА ПРАВИ“
Image may contain: food
loading...