Мажите откриваат: Што ги привлекува на прв поглед кај една девојка!

Кога зборуваме за убавина и привлечност, мажите и жените имаат сосема различни ставови. И додека ние жените се обидуваме да се намирисаме со најубавиот парфем, додека се трудиме да ги отстраниме дури и најмалите неприметни влакненца и да ја направиме кожата убава и постегната мажите забележуваат нешто сосема друго кај нас. Ги прашавме мажите што ги привлекува кај девојките и добивме многу интересни и неочекувани одговори…

  • Сакаме кога жената убаво и храбро чекори
  • Неодолив е природниот мирис на женска кожа
  • Возбудливо е кога девојката гледа право во очи подолго од две секунди
  • Нејзиното лице кога ќе се разбуди е попривлечно, отколку со тон шминка
  • Кога девојката постојано се смее и шири позитивна енергија
  • Не привлекува кога косата и е бушава и разлетана
  • Пеѓите кои ги прикриваат всушност се тотално секси
loading...