Вака комбинирајте ги мини сукњите оваа сезона!

Мини здолништа се секогаш популарни и ние веруваме дека ќе ги носиме уште долго време, поради нивната практичност. Затоа ние ви одвоивме пет зимски предлози за носење на мини здолништето кое се носи во сите прилики. Овие комбинации нема да дозволат да ви е студено и да се преладите. Сигурно веќе имате на ум за какви комбинации станува збор. Мини здолниште со високи чизми, мини зголниште со долг капут, мини здолниште со сако, мини здолнижте со ролка и мини здолниште со џемпер.

View this post on Instagram

Feeling French in Brooklyn 👩🏻‍🎨

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

View this post on Instagram

Tough day at the office 🐶

A post shared by Lotte (@asos_lotte) on

loading...