Овие совети ќе ги отворат очите и никогаш повторно нема да правите грешки во љубовниот однос!

Неуспехот на љубовните состаноци честопати нема никаква врска со мажите. На овие состаноци, имено, правиме грешки за кои не сме свесни, кои влијаат на развојот на ситуацијата. Ако сакате да создадете стабилна врска, а потоа да бидете во брак со човек кој ќе ве третира како што заслужувате советите во продолжение ќе ви бидат од корист:

  • Престанете да се сожалувате себе си.
  • Не плачете поради дечко.
  • Задржете доза на таинственост.
  • На почетокот вложете само 30% труд.
  • Покажете му дека имате свој живот.
  • Нека ве бара он, не бидете секогаш слободни за излегување.
  • Не му досадувајте со пораки и позиви.
  • Нека сексот биде ваша одлука.
  • Не се оптоварувајте со крајниот резултат и со тоа што би се случувало во иднина.
loading...