Исчистете ги темелно крвните садови од холестерол – домашен пијалок за здравје!

Пијте го овој пијалок 40 дена и темелно ќе ги исчисти вашите крвни садови од холестерол!

Потребни состојки: 4 глави лук, 4 лимони со кора, околу 3 литри зовриена вода.

Подготовка: Поделете го лукот и исчистете го. Измиените ги лимоните со топла вода и исечете ги на парчиња. Заедно со лукот измелете ги во мелница за месо.

Ставете ја оваа мешавина во 3-литарски стаклена тегла и дополнете ја теглата со зовриена вода. Оставете го пијалокот во фрижидер 3 дена. После тоа, продолжете да го чувате во фрижидер.

Начин на консумирање: Максималната доза на пијалок е 50 ml 3 пати на ден, пред оброците. Сепак, треба да започнете со помали дози (1-2 лажици). Ако немате непријатност, дозата полека се зголемува до потребното.

Времетраењето е 40 дена. Чистење на крвните садови на овој начин се препорачува еднаш годишно.