Кога жената родена во знакот на Лав се претвора во маче?

Таа нема проблем со самодоверба, па дури и нејзин проблем може да биде преголема самодоверба. Таа се чувствува и однесува како ѕвезда, која, се разбира, привлекува маж. На крајот, среќата да ја освои ќе ја има оној најупорниот маж кој ќе и посветува долго време внимание. И кога такво нешто ќе се случи таа од Лав ќе се претвори во маче. Во врската ќе биде верна и внимателна.

Жената Лав во момент кога ќе реши дека и е потребен партнер, умее да го одбере вистинскиот.

Како по правило, жените родени во знакот на Лав имаат тенденција да им помогнат на сите, токму тоа ги прави неодоливи и привлечни за секого.