Подгответе го телото за лето 2019!

Релаксирајте се, ослободете се од најтврдокорниот досаден целулит, направете ANTI AGE третман и лифтинг на вашето лице! 

Побрзајте и закажете го Вашиот термин

☎️тел. 075 222 803 салон Аеродром

☎️тел. 075 222 804 салон Водно

ПРОМОЦИЈАТА ТРАЕ ДО 28.02.2019 година.