Сакате да се збогувате со вишокот килограми веднаш?

Обликувајте го телото! Одлучете се за ИНСТАНТ ПАКЕТ за слабеење во центарот за убавина Афродита- С. Само замислете, професионалниот тим на Афродита С ќе се погрижи за останатото.

  • Резултатите се неверојатно брзи.
  • Цената е неверојатно ниска.
  • Наместо 6000 денари, платете 2990 денари за 6 третмани.
  • Изберете критична регија и очекувајте видиливи резултати за 2 седмици.

Но, закажете сега!  Бројот на промо пакети е ограничен.

☎️тел. 075 222 803 салон Аеродром

☎️тел. 075 222 804 салон Водно