СОВРШЕНО ВРЕМЕ ЗА РЕМОДЕЛИРАЊЕ НА ВАШЕТО ТЕЛО!

Комбинации на врни апарати и дренажни третмани за целосно отстранување на вишокот килограми, масните наслаги и целулитот. www.afrodita-s.com.mk
располагаат со најсовремени неинвазивни апарати што ефикасно ги отстрануваат мастите од определени делови на телото, затоа што во вакви случаи тешко се постигнуваат резултати само со традиционални третмани, диети и физичка активност. Би го издвоиле методот криолиполи за како најреволуционерно откритие во борбата против локализираните масти. 
Во комбинација со методот Lpg може да помогне да се креира тело по желба, без масни наслојки, со затегната кожа. Третманот со радиофреквенција го измазнува целулитот и ги ремоделира колагенот и еластинот. Особено ефикасен третман за отстранување на целулит и на стрии е акустичната бранова шок-терапија. Овој третман помага во затегнувањето на кожата на телото и во елиминирањето на целулитот што веќе е во понапредна фаза. 
Капсулата Alfa Led Oxy Spa е апарат што нуди третмани за комплетен детокс и за намалување на килограмите. Со светлосната терапија се обновува кожата, се рехабилитира и се релаксира. Познатиот метод на ултразвучна кавитација со два типа сонди за цврсти и меки наталожени масти дава извонредни и веднаш видливи резултати.

Липоласерот е понов метод што на многу софистициран начин ги топи мастите. 

Body Slimmer and Contour е метод со кој за половина час се добиваат четири различни третмани: липоласер, Lpg, радиофреквенција и вакум третмани. Со само 10 третмани се намалува обемот на телото и се затегнува кожата дури и до 50 отсто.

Секој клиент, без оглед на годините, треба само да си создаде навика за постојана грижа за својот изглед и негата да им ја препушти на професионалци. 

☎️тел. 075 222 803 салон Аеродром
☎️тел. 075 222 804 салон Водно
www.afrodita-s.com.mk

loading...