Десет минути дневно за совршено рамен стомак!

Поради секојдневните обврски, работа, грижа за децата или едноставно од чиста незаинтересираност, стануваме се повеќе физички неактивни. А исто така, секојдневно размислуваме за тоа што треба да направиме за да го доведеме нашето тело во совршена состојба. За тоа, се разбира, не е потребна само корекција на исхраната, туку и физичка активност е неопходна. Доколку немате време да одвоите и да одите на тренинг, направете го тоа сами дома. Десет минути на ден, за совршено рамен стомак.

loading...