Нов тренд: украсни шноли за коса!

Украсите за во коса повторно се ин во светот на модата, а посебно внимание оваа сезона девојките посветуваат на декоративни шноли, кои дури и од наједноставната фризура создаваат шик изглед.

Само со неколку едноставни украси за коса, вашата едноставна фризура ќе стане атрактивна и привлечна за една минута.