Идеални фризури за дождливи денови!

Плетенкa – Една од оние фризури кои секогаш изгледаат одлично и се убави за секоја прилика. Она што е интересно кај овие фризури е фактот дека може да се носи во многу варијанти, односно, може целосно да се прилагодат плетенките кон вашиот стил. Друга предност на оваа фризура е фактот дека може практично и брзо да се направи, па со малку вежбање и напор може лесно да се направи интересна фризура без помош на фризер. Плетенките се иделани за време на дождливи денови, за време на летниот и зимскиот период и за секојдневен ултра уникатен и романтичен изглед.

loading...