Какви фрузири ќе се носат крајот на 2019 и почетокот на 2020 година?

Кратките шишки се вратија на голема врата со модната ревија на Прада Пролет / Лето 2020, а истите ги претставија многу познати личности на кои им стоеја совршено.

Оваа фризура генијално се вклопува во францускиот стил на шик рок, и секоја варијација на темата на овој тренд на коса ќе изгледа беспрекорна.

Шишки над веѓите се всушност многу прилагодлива фризура, и тие можат да се носат и стилизираат на најразлични начини од кадрава, степенасто ишишана до рамна боб. Важно е да изберете форма и должина што најдобро одговара на вашето лице. Покрај тоа, оваа фризура бара редовна посета на фризер, барем еднаш на 3 недели, така што вашите шишки ќе бидат секогаш со уредна должина и беспрекорно стилизирани.