МНТ наградува!

Ве носиме во театар 24.01.2020 од 20часот.

Бесачи Мартин Мекдона

 • Режисер:Јавор Грдев
 • Асистент на режисерот: Звездана Ангеловска
  Драматург: Дејан Дуковски
  Превод: Благоја Бошковски
  Извршен продуцент: Симона Угриновска
  Сценограф: Никола Тороманов
  Костимограф: Свила Величкова
 • Премиерна изведба:Вторник, 24 Септември 2019
 • Времетраење:180
 • Пауза:Да
 • Сцена:Голема


loading...