Ги зголемивте килограмите за време на празниците?

Добивте неколку вишок килограми во текот на празничниот период? Се разбира, не можевте да одолеете на сите тие вкусни јадења кои беа сервирани на трпезите за време на празниците. Не грижете се, тајната е во физичката активност. Добра вест е дека можеме да ја одржиме линијата со само една вежба, која не е тешка ниту долга. Времето ќе ви биде зачувано, а килограмите нема да се зголемуваат.

loading...