Илина и Јована #ОстаниДома

Двете талентирани девојчиња Илина (9 год.) и Јована (8 год.) овој пат со порака до сите Вас: Остани дома!

За вас одвоивме уште една нивна песна, песната “Љубов” и таа носи убава порака која би било добро да е дел од сечие секојдневие. Понекогаш е доволна само една насмевка, прегратка или убав збор за да му го разубавиме денот некому…

loading...