12 минути на ден – за цврст задник!

Топчест и цврст задник е сон на секоја жена и предмет на копнеж во очите на мажите, па затоа не е ни чудо што често е фитнес задача само да работиш на задникот. Ова се кратки и ефективни вежби што можете да ги направите во удобноста на вашиот дом, или всушност, каде и да ви текне. Потребни ви се само 12 минути на ден.

loading...