Видео: Лесни и брзи вежби за рамен стомак и тенка половина!

Поради секојдневните обврски, работа, грижа за децата или едноставно од чиста незаинтересираност, стануваме се повеќе физички неактивни. Не е тајна дека како станувате постара се потешко е да се ослободите од вишокот килограми, особено од стомакот. Сепак, постои решение за ова. Затоа, не очајувајте, туку започнете да се борите против овој проблем, кој е ист за многумина и ќе видите дека резултатите ќе се повеќе од добри.

loading...