Филм за убав ден

За денеска одбравме еден невообичаен филм, драма со крими и комични елементи која ќе ви покаже колку е важно паметно да ја искористите секоја минута од вашиот живот!

Филмот е во режија на Педро Алмодовар, а главните улоги ги толкуваат Пенелопе Круз, Кармен Маура и Лола Дуењас.

После смртта, една мајка се враќа меѓу живите за да ги поправи ситуациите кои не можела да ги реши додека била жива…

loading...