Филм за убав ден

За денеска одбравме една драма која е снимана според еден многу популарен роман.

Овој филм е сниман според истоимената книга на светски познатиот писател Пауло Коелјо, режиран е од Емили Јанг, а главната улога ја толкува Сара Мишел Гелар.

Една девојка пробува да си го одземе животот, но не успева во тоа, а кога ќе се освести во болницата сфаќа дека последиците од нејзиниот чин се огромни и застрашувачки.

loading...