Wednesday, August 4, 2021

Сакате вашето дете да напредува?

При украсување и уредување детска соба, треба да обрнете внимание на сè. Обично децата имаат омилени херои и ликови од цртани филмови, па дефинитивно...

Во последно време мермерот на голема врата влегува во домовите!

До пред неколку години мермерните парчиња во домот се сметаа за или кич или класиката, се во зависност од целосната поставеност на одреден простор...

Фенг Шуи правила во домот за подобро здравје!

Погледнете како да го организирате просторот за живеење за низ него да врви енергија која носи здравје и просперитет. Овие антички правила на среќа...

Внесете бои за разигран дом

Последниве неколку години актуелни се венецијанките, ролетните и зебра завесите, но тоа не значи дека треба да заборавиме на старите добри завеси бидејќи тие...

Направете цветен рај!

Ако околината и просторот во кој поминуваме доста време е разигран, разнобоен и весел со сигурност и нашето секојдневие ќе биде повесело. Направете цветен рај...

Креативни идеи како да ги маскирате каблите во вашиот дом!

Каблите денеска се составен дел од нашиот живот, но тие често го расипуваат впечатокот за внатрешноста во домот и го нарушуваат целокупниот изглед што...

Домашното милениче треба да е рамноправен член во семејството!

Третирајте го и негувајте го домашното милениче за кое сте се одлучиле сами да го вдомите како рамноправен член од семејството. Сакајте го, подарете...

Најавете го најголемиот празник!

Од најмалите до најсарите генерации, сите се радуваме на големиот празник Велигден. Со нетрпение го чекаме и со задоволство ја подготвуваме велигденската атмосфера во...

Ќе изгледа како да сте потрошиле цело богатство за да ги...

За љубителите на ретро стилот, за љубителите на необични и несекојдневни работи - од стариот мебел создадете ултра штосни мини тоалети. Поиграјте си со...

Време е за план и подготовка за велигденско украсување на домот

Наскоро започнува периодот во кој ќе ги правиме првите подготовки за големиот празник Велигден. За љубителите на "направи сам" сликите во продолжение...