Monday, March 8, 2021

Дали чувствувате дека нешто недостасува во вашиот дом?

Застанете во аголот од кој можете да ја видите целата соба. Дали чувствувате дека нешто недостасува? Во право сте. Детали недостасуваат - цвеќето е...

Зошто е потребно цвеќе во домот?

Сигурно сте забележале дека кога имате близок контакт со цвеќето се чувствувате подобро. Тоа не е случајност. Научно е докажано дека цвеќето има способност...

Идеи за сите оние кои имаат план да ја реновираат детската...

Собата на вашето дете нека стане негова империја, со ваша мала помош. Особено внимание посветете при декорирање на детската соба. Играјте си...

Какви лустери ќе бидат актуелни во 2021

Дознајте кој тип на осветлување е погоден за дневната просторија и како да не го поставите на погрешно место во просторот.  Декоративното...

Заштитете ги стаклените садови во кујната од топлина!

Веројатно барем еднаш ви се скршил стаклен сад при ставање врела течност во него. За да ја избегнете оваа непријатност, неопходно е да знаете...

Празничната магија нека завладее во вашиот дом со уникатна и креативна...

Започна новогодишната еуфорија, а ние сме сигурни дека и вие сакате да внесете барем мал дел од неа во вашиот дом. Ве советуваме оваа...

Практично огранизирање на просторот за оние кои имаат во домот и...

Често пати просторот умее да не ограничи, да ни ги скрати рацете и да се прашуваме што, каде и како да поставиме од апаратите...

Новогодишно дрвце накитено со желби поставете во домот!

На прагот ни е Новогодишната еуфорија, а сигурни сме дека дел од таа атмосфера ќе сакате да внесете и во вашиот дом. Пратете ги...

Време е за зимски декор во домот – фото инспирација!

Нешто што сигурно ќе биде голем хит оваа есен и зама тоа се дебелите плетени прекривки и крзнените перничиња кои не само...

2021 – Идеи за оние кои сакаат да ја обноват кујната!

Кујната е место каде семејството се собира и се поминува одредено време од денот, секој ден. Уредете го овој простор така што...