Monday, March 8, 2021

Направете цветен рај!

Ако околината и просторот во кој поминуваме доста време е разигран, разнобоен и весел со сигурност и нашето секојдневие ќе биде повесело. Направете цветен рај...

Се на свое место нека е во домот!

Домот е единственото место каде можеме да правиме што и да ни падне на ум и истовремено да се чувствуваме слободно. Направете свој мал...

Овој мебел го полуде светот!

Оние кои пратат мода и трендови со сигурност веќе знаат за што станува збор. Но, и оние кои модата воопшто не ги интересира и...

Обојте го домот во најпопуларната боја!

Компанијата за бои Pahntone секоја година ја одбира бојата која ќе биде апсолутен хит и боја на годината. Годинава, тоа е светло зелена нијанса...

Започнете креативна работилница!

Не ви се трошат многу пари на скапи гарнитури за во двор? Ние го имаме идеалното решение за вас. Со помош на сликите во...

Како што се разбуди пролетта разбудете ја и креативноста!

Направете си го секојдневието убаво, вердо и средено за позитивни да ви се мислите. Оти, недерот и хаосот само негативни мисли будат. Направете си...

Инспирација за весел дом

Со насмевка излегувајте и влегувајте во домот. Со помош на весели бои ќе измамите насмевка на домашните и на гостите. Направете си свое уникатно...

Како до вистинска релаксација?

Направете си свое катче во куќата, нека таа биде вистински дом. Чувствувајте се удобно и пријатно преку целото слободно време. Направете си отворено атејле...

Внесете бои за разигран дом

Последниве неколку години актуелни се венецијанките, ролетните и зебра завесите, но тоа не значи дека треба да заборавиме на старите добри завеси бидејќи тие...

Како до елегантен и уникатен дом?

При уредувањето на домот, освен квалитетниот и удобен мебел, важен е и изборот на бои кои ќе доминираат во вашиот животен простор. Доколку сакате вашиот...