Saturday, April 17, 2021

Инспирација за весел дом

Со насмевка излегувајте и влегувајте во домот. Со помош на весели бои ќе измамите насмевка на домашните и на гостите. Направете си свое уникатно...

Како до вистинска релаксација?

Направете си свое катче во куќата, нека таа биде вистински дом. Чувствувајте се удобно и пријатно преку целото слободно време. Направете си отворено атејле...

Внесете бои за разигран дом

Последниве неколку години актуелни се венецијанките, ролетните и зебра завесите, но тоа не значи дека треба да заборавиме на старите добри завеси бидејќи тие...

Како до елегантен и уникатен дом?

При уредувањето на домот, освен квалитетниот и удобен мебел, важен е и изборот на бои кои ќе доминираат во вашиот животен простор. Доколку сакате вашиот...

Како малиот простор да изгледа поголем?

Сите посакуваме нашите домови да изгледаат големо и убаво. Тоа најдобро го знаат оние кои живеат во станови со мала квадратура. Во продолжение ви нудиме...