Monday, March 8, 2021

Која боја ќе ја одбележи 2021 според Институот Пантоне

Дали знаете како дизајнерите на ентериер подготвуваат годишни колекции на мебел? Креативниот процес, од идеи до готови производи, има неколку фази. Првата...

Како аквариумот да не ве чини многу пари?

Во секој дом каде што има аквариум има повеќе позитивна енергија, докажано е! Не мора да биде огромен, скап и со многу риби. Доволно...

Пет правила со чија помош мебелот во домот ќе изгледа како...

Кога купувате парче мебел, очекувате да ви служи со години. За жал, првата штета често се забележува по неколку месеци, особено ако...

Каква кујна посакуваат жените?

Кујната е една од најважните простории во домот, особено за жената, бидејќи таму поминува добар дел од денот, подготвувајќи ги оброците за своето семејство. Пред...

Идеи за декорација на кујната

Велат дека кујната е срцето на домот. Таа треба да биде едно топло и пријатно катче во кое вие и вашето семејство ќе се...

Килимот носи драстични промени во секој ентериер, a дали тоа ќе...

Килимот носи драстични промени во секој ентериер, a дали тоа ќе биде на подобро или на полошо, зависи од тоа колку добро ќе го...

Трикови со чија помош ќе го “проширите” тоалетот

Крпи, разни шампони, гелови за туширање, прашак за перење, предмети за хигиена - овие производи се секогаш во бањата, и ако се добро организирани...

Кој тип на осветлување е погоден за дневната просторија и како...

Дознајте кој тип на осветлување е погоден за дневната просторија и како да не го поставите на погрешно место во просторот.  ОПШТО ОСВЕТЛУВАЊЕ има улога...

Внесете зеленило во домот!

Собните растенија би требало да ги има во секој дом. Разни научни истражувања покажале дека луѓето кои живеат во простор во кој има зеленило...

Внесете позитивна енергија во домот!

Домот е местото во кое е задолжително да владее позитивна енергија! Со малку труд и многу креативност може да си ја подобрите атмосферата во домот,...