Tuesday, June 22, 2021

Идеи за сите оние кои имаат план да ја реновираат детската...

Собата на вашето дете нека стане негова империја, со ваша мала помош. Особено внимание посветете при декорирање на детската соба. Играјте си...

Какви лустери ќе бидат актуелни во 2021

Дознајте кој тип на осветлување е погоден за дневната просторија и како да не го поставите на погрешно место во просторот.  Декоративното...

Заштитете ги стаклените садови во кујната од топлина!

Веројатно барем еднаш ви се скршил стаклен сад при ставање врела течност во него. За да ја избегнете оваа непријатност, неопходно е да знаете...

Празничната магија нека завладее во вашиот дом со уникатна и креативна...

Започна новогодишната еуфорија, а ние сме сигурни дека и вие сакате да внесете барем мал дел од неа во вашиот дом. Ве советуваме оваа...

Практично огранизирање на просторот за оние кои имаат во домот и...

Често пати просторот умее да не ограничи, да ни ги скрати рацете и да се прашуваме што, каде и како да поставиме од апаратите...

Новогодишно дрвце накитено со желби поставете во домот!

На прагот ни е Новогодишната еуфорија, а сигурни сме дека дел од таа атмосфера ќе сакате да внесете и во вашиот дом. Пратете ги...

Време е за зимски декор во домот – фото инспирација!

Нешто што сигурно ќе биде голем хит оваа есен и зама тоа се дебелите плетени прекривки и крзнените перничиња кои не само...

2021 – Идеи за оние кои сакаат да ја обноват кујната!

Кујната е место каде семејството се собира и се поминува одредено време од денот, секој ден. Уредете го овој простор така што...

Која боја ќе ја одбележи 2021 според Институот Пантоне

Дали знаете како дизајнерите на ентериер подготвуваат годишни колекции на мебел? Креативниот процес, од идеи до готови производи, има неколку фази. Првата...

Како аквариумот да не ве чини многу пари?

Во секој дом каде што има аквариум има повеќе позитивна енергија, докажано е! Не мора да биде огромен, скап и со многу риби. Доволно...