Sunday, September 26, 2021

Колку полнења може да ви издржи мобилниот?

Бројот на циклуси всушност е бројот на полнења кои може да ги издржи еден паметен мобилен телефон пред да почне да му ослабнува батеријата...

Дали е здраво гел лак да ставате едно по друго?

Ноктите на дланките и стапалата нека ви бидат пред се здрави, па потоа и убави. Гелот на ноктите е убава декорација. Месечно решение. Без обврска...

Видео: Изуми кои треба секоја жена да ги знае!

  https://www.youtube.com/watch?v=Dn-JzP_zAxw

Навики кои го рушат имунитетот

Зајакнувањето на вашиот имунолошки систем е една од најважните работи што можете да ги направите токму сега затоа што пандемијата на коронавирус...

Неколку причини зошто е добро да го додадете просото во вашата...

Просото е всушност многу старо семе кое го повлекува своето потекло од сув климатски регион, од Африка и северна Кина. Просото спаѓа во житни...

Постојат ли сродни души?

Безброј книги и филмови зборуваат за сродните души, магијата на потрагата по нив и волшебниот момент кога ја сретнуваме нашата сродна душа, се вљубуваме...

Три типа на жени од кои мажите за брзо време си...

Многу често, во долги разговори со пријателите се поставува прашањето зошто мажите толку често и едноставно се откажуваат. Дамите често пати ги превидуваат своите...

Знаете ли во кој знак се родени најубавите луѓе?

Свртете се малку кон себе, размислете и за пријателите, колегите и роднините. Во кој знак се родени оние најубавите? Некои истражувања докажале дека најубавите луѓе...

Дали сте негативно и критички настроени кон себе?

Животот е еден. Многу често луѓето знаат сами да си го направат животот неубав и лош од што се негативно и критички настроени кон...