Saturday, February 27, 2021

Д-р Ангелчо Андоновски: Што треба да знаете за алергиите?

Во претстојниот период можеме да очекуваме појава на голем број на алергиски реакции. Пролетната сезона, па и претстојниот летен период означува период на очекувани...

Како да ја употребите бојата за 2017. година на вашата свадба?

Компанијата за бои Pahntone секоја година ја одбира бојата која ќе биде апсолутен хит и боја на годината. Годинава, тоа е светло зелена нијанса...

Јас сум мајката, ова е мое дете и ќе правам што...

Никогаш не помислив дека кога ќе станам мајка ќе бидам постојано пред очите на другите луѓе, дека многу прсти ќе бидат вперени во мене,...

Зошто разводот беше најдобрата работа која ја направив?

Растена сум во средина во која ме учеле дека бракот е свето нешто, дека треба да се жртвуваш за сопругот, децата и семејството на...

Ајде да зборуваме за депресијата со Д-р Ангелчо Андоновски

Оваа година, Светската здравствена организација овој ден сака да го одбележи со мотото АЈДЕ ДА ЗБОРУВАМЕ. Депресијата е клучниот момент кој што се случува...

Идеи за убав викенд

Викендот е оној дел од неделата кој сите со нетрпение го чекаме. Сега, кога е тука ајде да го искористиме максимално... Не дозволувајте времето да...

Со која песна ќе започне вашата свадба?

Во втората половина од април, веднаш по големиот празник Велигден, започнува сезоната на свадби. За многу од нашите читатели, оваа свадбена сезона ќе биде...

Дозволете некој друг денес да го подготви ручекот

Недела е! Но, не мора денеска да го поминете денот по непишаните правила дека во недела мора да се исчисти домот, да се направи...

Месечен хороскоп за април

Прочитајте го месечниот хороскоп за април и откријте што ве очекува. Овен Месецов за припадниците на првиот знак во хороскопот ќе биде доста динамичен. Април е...