Saturday, April 17, 2021

МНТ наградува!

www.ubavo.mk во соработка со Македонски Народен Театар ќе наградат двајца наши читатели или читателки со по два гратис билети за утрешната (02.11.2017) претстава од...

МНТ наградува!

www.ubavo.mk во соработка со Македонски Народен Театар ќе наградат двајца наши читатели или читателки со по два гратис билети за утрешната (01.11.2017) претстава од...

Што да направите кога сексот станува обврска наместо задоволство?

Тоа се случува почесто отколку што сакате да признаете - во еден период од животот сексот е на врвот на листата на вашите омилени...

Паметен мобилен или партнер – прашање е сега!?

Ајде да бидеме искрени кон себе, паметниот телефон е околу 24 часа на ден со нас и се чини дека тој за нас знае...

МНТ наградува!

Вторник - 31.10.2017 двајца наши верни читатели ќе имаат можност да одат на претстава во Македонски Народен Театар. Ќе добијат по две гратис карти...

МАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ТЕАТАР наградува!

На Ваше задоволство МНТ доделува по две гратис карти на двајца наши верни читатели!  Разговори во четири очи (25.10.2017 - 19:00h) Ингмар Бергман Режисер: Нина Николиќ Адаптација: Тамара Барачков Дизајн...

Кои хороскопски знаци најтешко го прифаќаат крајот на една врска или...

Во моменти на раскинување на врска или прекинување на брак, никому не му е пријатно. Дури и полошото доаѓа по крајот, првите неколку дена и...

Д.р Ангелчо Андоновски: мали сипаници – Морбили кај децата!

Алармантна ситуација кај нас во Македонија поготово во последниве неколку години, оваа тема заслужува и објаснување што се Морбилите и зошто така брзо се...

Брзи и здрави бомбици против умор!

Овој рецепт е доказ дека најубавите работи се и наједноставни. Ќе имате енергија во текот на целиот ден со изедени две бомбици. Здрави, превкусни...

Кој е попаметен, оној кој постојано зборува или оној кој молчи?

Во секое друштво има луѓе кои многу зборуваат, како и онакви кои малку зборуваат. Тие се погласни од кого и да е, и често...