Tuesday, June 22, 2021

Убави вести

Никола Зацески со прекрасна празнична честитка до сите вас!

“Најпрво честит Велигден до сите Православни Христијани од мене и мојот тим кој е составен од врвни музичари од Сиднеј и...

Македонските ѕвезди преку обувките на дизајнерот Сатја Грабулоски порачаа „Седи дома“

Пет македонски музички ѕвезди - Антониа Гиговска, Тамара Тодевска, Васил Гарванлиев, Туна и Викторија Лоба, се дел од најновата кампања на компанијата...

Илина и Јована #ОстаниДома

Двете талентирани девојчиња Илина (9 год.) и Јована (8 год.) овој пат со порака до сите Вас: Остани дома!

МНТ наградува!

Ве носиме во театар 24.01.2020 од 20часот. Бесачи Мартин Мекдона Режисер:Јавор ГрдевАсистент на режисерот: Звездана АнгеловскаДраматург: Дејан ДуковскиПревод: Благоја...

АРТФЕМ – Време е да создаваш женски! ПЕТОК, 27.12.2019 од...

„АРТ ФЕМ“ проектот е производ на согледување на непостоењето на активистички феминистички мрежен центар, кој ги унапредува правата на уметничките, им дава...

Мрежен центар за слобода и култура Арт Фем во Куманово!

Ве покануваме на ПАТУВАЧКА ИЗЛОЖБА на Дороти Пачкова, на уметнички дела, настанати под предизвичкувачки околности, пристигнати во Р.С.Македонија, со поддршка на мрежа...

ИЗЛОЖБА „АРТ ФЕМ“ 18.12.2019 Крива Паланка

Ве покануваме на ПАТУВАЧКА ИЗЛОЖБА на Дороти Пачкова, на уметнички дела, настанати под предизвичкувачки околности, пристигнати во Р.С.Македонија,...

Патувачка изложба – Тетово

„АРТ ФЕМ“ проектот е производ на согледување на непостоењето на активистички феминистички мрежен центар, кој ги унапредува правата на уметничките, им дава...

Патувачка изложба на Дороти Пачкова, во Штип – Дом на млади,...

„АРТ ФЕМ“ проектот е производ на согледување на непостоењето на активистички феминистички мрежен центар, кој ги унапредува правата на уметничките, им...

Корејскиот бренд SKIN WATCHERS e новата омилена козметика на македонските...

Не е тајна дека корејките се едни од најубавите жени во светот. Нивната кожа е здрава, блескаво чиста и сјајна. Затоа...